Make your own free website on Tripod.com
   
Guestbook DUNIA MOTO
Displaying entries 1 - 25 of 192

 

Date March 31, 2001
Name Mohd Shah Nazif B. Rosli
Email roslinz@tm.net.my
Home page
City lik lau (balik pulau ) penang
State malaysia
Country penang
Comments gambaq moto tu biaq canggih . barulah sempoi team croy lik lau junior




Date March 21, 2001
Name rio
Email riodj66@hotmail.com
Home page
City sungai lada
State w.p.labuan
Country w.p.labuan
Comments DM best tapi tambahlah lebih sikit halaman easyrider. tq. adios




Date March 17, 2001
Name zain zxr750
Email zainsee@hotmail.com
Home page
City kuala lumpur
State
Country malaysia
Comments you guys have a great mag. keep up the good work and more...more...more preview of bikes ciao!!




Date March 12, 2001
Name mohd hafis ab malik
Email asseton@hotmail.com
Home page
City johor bahru
State johor
Country malaysia
Comments -DM memang hebat!setanding majalah moto dari oversea!




Date March 7, 2001
Name Syaiful Azwan Selamat
Email watonk79@yahoo.com
Home page muka rumah
City Kluang
State Johor
Country Malaysia
Comments semua ok. no komen




Date March 3, 2001
Name Muhammad Hafiz Kamis
Email hafiz@bikermail.com
Home page tak valid lagi dah... lama tak update
City Shah Alam
State Selangor
Country Malaysia
Comments Waahhh... hebat betul DM, siap ada web site sendiri. selama ni aku pelanggan tetap satu majalah motor paling lama di Malaysia (tak mau sebut, semua org dah tau) tapi tak secanggih DM nihh.. nampak gaya kena berhijrah la ke DM pulak, apapun teruskan usaha anda (Webmaster & konco2), kalau nak pakai webmaster tu inform le, aku pun boleh buat jugak keje2 mcm ni. Selamat bermotor.




Date February 27, 2001
Name Habib (Along) FX125R Supertech
Email
Home page
City Butterworth
State Penang
Country Malaysia
Comments Keep up your good work guys....




Date February 26, 2001
Name Badar
Email Fireblade_my@yahoo.com.my
Home page Tak ade lah
City Melaka
State M.Tanah
Country
Comments Semoga maju dan dapat memberi menaafat kepada semua penunggang




Date February 26, 2001
Name Khairul Amin B Haron
Email sijk2310@maxis.net.my
Home page
City Tlk. Panglima Garang
State Selangor
Country Malaysia
Comments Saya sebagai salah seorang penunggang motorsikal di Malaysia amat penyokong usaha DM untuk menjaga kebajikan pengguna laluan motorsikal tak kira di mana jua mereka berada. Syabas!




Date February 21, 2001
Name Zainuri bin Ahmad
Email ijaizx7r@yahoo.com
Home page
City Kuala Kubu Bharu
State Selangor
Country Malaysia
Comments Tahniah dia atas segalanya.Tapi,jangan cepat bangga diri bila dipuji. Amalkan sikap sederhana dan layanlah apa jua pertanyaan samada di ruang sembang moto,sudut teknikal dan apa jua. Terima kasih.




Date February 19, 2001
Name Abd Haffez Al Hashadi
Email deeyant@lovemail.com
Home page
City Kota Damansara,PJ
State Selangor
Country MALAYSIA
Comments firstly,tahniah utk korang kat DUNIAMOTO,fasal setahu aku inielah laman web pertama cerita fasal moto &perkara2 yg sewaktu dgnnya...MOGA2 YOU ALL TERUS SUKSES,MAJU,UNGGUL.Byee!!!




Date February 19, 2001
Name Mohamad Rizal Esahak
Email ijal_sprayergp@hotmail.com
Home page
City Kluang
State Johar
Country Malaysia
Comments saya baru kenal DM nie 4 bulan lepas,itupun kebetulan aje.Tokey kedai cakap baru mari,kat daerah Kluang ni,kalau tak silap cuma kedai kat sebelah Stesyen Bas tu aje yang ada jual.Tapikan wak walaupun masih muda usianya DM ni,ianya menarik,banyak poster,kempen-kempen amal,sudut teknikal dan yang paling best..kelako.Harga masih tahap munasabah.




Date February 17, 2001
Name Marl
Email north_explorers@speedrulz.com
Home page Dunia Moto
City Kuala Ketil
State Kodah
Country Malaysie
Comments Assalamualaikum bikers, Aku dah lama masuk website ni. La ni baru nak sign. Apa-apa pun, I'm your best supporter. I hope DM will live forever.




Date February 17, 2001
Name jatt
Email nsync_z@hotmail.com
Home page .......
City jay bee
State johor
Country m'sia
Comments assalamualaikum..... tahniah diucapkan atas kejayaan DM menerbitkan laman web yang berprestij dan terkini. diharap dengan adanya laman web ini sebagai titik permulaan dan akan berkembang lebih maju lagi dimasa akan datang...... " HIDUP DUNIA MOTO . KEKALKAN PRESTASI ANDA "




Date February 13, 2001
Name jatt
Email nsync_z@yahoo.com
Home page .......
City johor bahru
State johor
Country malaysia
Comments assalamualaikum..... salam perkenalan kepada semua pembaca DM . Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan beribu-ribu tahniah krew-krew yang terbabit dalam menghasilkan sebuah majalah yang berkonsepkan ' keselamatan '. Tidak itu juga , banyak pengajaran yang dapat kita ketahui dari aspek keselamatan, tips penjagaan motor dan banyak lagi aktiviti-aktiiviti yang dirancang. saya sebagai pembaca menyokong 100% berkenaan tentang apa sahaja yang DM rancangkan . Berkenaan tentang 'kempen keselamatan jalan raya anjuran shell sport sutron ' yang telah diadakan di Plaza Angsana , sungguh meriah. Bukan sahaja dapat berkenalan krew-krew DM malah saya dapat mengambil gambar bersama krew-krew tersebut. Diharap, dengan adanya kempen tersebut dapatlah juga mengurangkan kemalangan . Akhir kata dari saya, semoga 'success' dan 'work smart ' dalam memajukan majalah DM.. Wassalam....




Date February 11, 2001
Name Mazlan A.Basha / -pEt-
Email matmotor74@hotmail.com
Home page none
City Pasir Gudang
State Johor
Country M'sia
Comments PERBAIKI KAWASAN DAN LALUAN-LALUAN SIKAL Saya amat menyokong 100% untuk meminta pihak yg. berkuasa untuk memperbaiki sistem laluan dan kawasan sikal di negara kite ni. Walau pun kat Johor ni tak de laluan sikal , saya telah banyak kali lawat gang lama kat s.alam dan selalu melalui laluan sikal kat sana. Keadaan memang menyedihkan, uhuk.. uhuk... Sebagai bikers sejati kami jugak bayar 'road tax', bukannye nak mengungkit tapi kesian lerr pada kami ni. Majoriti menunggang motor kat negara kita ni menggunakan motor untuk mencari nafkah. Kang ade yang accident kat laluan tu, mana nak baiki motor lagi, kos perubatan, macam2 masalah timbul. Anyway saya menyokong penuh petisyen dunia motor untuk pihak berkuasa menaik tarafkan laluan sikal di negara kitaaaaaa.... vrroommmm..... -pEt-




Date February 10, 2001
Name idris hisham
Email therace900@hotmail.com
Home page
City penang
State penang
Country malaysia
Comments Dunia Moto kira o.k. juga dengan adanya web sitenya sendiri. Semoga diteruskan dengan cerita-cerita tentang motor. Semoga berjayalah.




Date February 7, 2001
Name ali125
Email torpedoracing@hotmail.com
Home page www.geocities.com/torpedoracing
City sunway
State selangor
Country malaysia
Comments Dunia Moto is quite a nice magazine to read during leisure time. One thing that makes it bettter than others that available in the market is that it covers all the GP and motorsport racing events.Syabas!Keep it up guys!




Date February 1, 2001
Name Azmi Bin Mahmud
Email azmi_mahmud@ikhlas.com
Home page
City Kluang
State Johor
Country Malaysia
Comments Hi! DM memang best. Harga should'nt be a problem aaa. Tapi masalahnya susah nak dapatkan DM di Johore ni. Dari simpang Renggam ke Kluang dan akhir sekali ke Johor Bahru masih tak dapat. MAcam mane ni? Buat sikit sangat ke? Tolong aaa. Dah beberapa keluaran tak dapat. Ade lagi ke kat simpanan DM. Kalau ade mcm mane nak dapatkan dan bagaimana cara pembayarannya. Harap U all tolong ehh.. Miss All U Guys.. Keep Up All The Good Job




Date January 30, 2001
Name SAZALI BIN ISNIN
Email suzukigs1000e@hotmail.com
Home page www.skynary.com/jmec
City BANDARAYA SHAH ALAM
State SELANGOR
Country MAL
Comments SATU PERSAINGAN YG HEBAT......




Date January 24, 2001
Name mohamad zaki ramli
Email setaramoto@hotmail.com
Home page
City serdang
State selangor
Country malaysia
Comments only the best from dunia moto...we'll support as well as we can....majalah tercanggih abad ini...hanya dari..dunia moto...




Date January 24, 2001
Name MUHAMMAD MUKH'LIS B. SALLEH
Email
Home page
City JITRA
State KEDAH
Country MALAYSIA
Comments SEMOGA LEBIH MAJU KE HADAPAN LAGI........... OKEY.... BABAI.....:) :)




Date January 23, 2001
Name Rideen
Email ziedeen82@lycos.com
Home page
City Sandakan
State Sabah
Country Malaysia
Comments Jangan cemari dunia permotoran dengan kecuaian dan kelalaian yang boleh membahayakan nyawa sendiri dan nyawa orang lain. Jadilah mat motor yang smart, sempoi dan berhemah!!! Dunia Moto Inspirasiku...




Date January 16, 2001
Name Mohd Adzha Isnin
Email paray161@hotmail.com
Home page
City Muar
State Johor
Country Malaysia
Comments saya sokong sepenuhnya dengan petition yang dibuat oleh DuniaMoto




Date January 11, 2001
Name ocik
Email hlm_bp@hotmail.com
Home page dunia moto
City klang
State selangor
Country malaysia
Comments very good and see you again




Sign Guestbook Next >>