Make your own free website on Tripod.com
 
     Majalah Motosikal Tercanggih Di Malaysia      duniamoto@egroups.com
           Profil Krew Dunia Moto            Along Piston            Editor Teknikal
 

Nama Pena
Along Piston

Jawatan
Editor Teknikal

Alamat Email
purebikers@hotmail.com

Nama Penuh
Mohd Mukhridz b. Madzalan

Tarikh Lahir
10hb. Jun

Asal
Kuala Lumpur

Hobi
Kasi barai enjin

Pengalaman Bermotosikal
Lebih 15 tahun

Motosikal Dulu
C70, Y80, TRS115 dan RXZ135

Motosikal Sekarang
Kriss, Vespa 150 dan TZM150

Kelab Moto
ADR , EMC dan AMC

Motosikal Idaman
R1, SB6R, 996 SPS, RSV Mille R, YZR 500 dan RC 51

Cita-cita
Nak berlumba dengan Carl Fogarty

5 perkara menarik mengenai Along Piston


1) Seorang yang pakar isi perut enjin motor. Segala benda dalam tu dia kenal.

2) Selain motor, rasanya tak ada benda lain yang menarik minat dia. Bangun tido, dah menceceh pasal motor.


3) Salah seorang pemuda harapan bangsa, part-time berkhidmat ngan TLDM. Kengkadang tu jadi Kapten Planet.


4) Walau pun belum kahwin, tapi badan dah mula berisi. Motor makin kurang power sebab badan makin berat!. Dah lama tak kena kerahan tenaga ler katakan.


5) Angan-angan nak buat Project Bike. Enjin Jaguh masuk dalam cesi TZM ke apa entah. Nasib baik rumah takde mesin tebu, kalau tak dah lama mesin tu ada twin cam, 16 valve dan ntah apa-apa ntah...

MENU KREW DM

© 1998-2000 TIME-Tristan Publishing (M) Sdn. Bhd.    Hakcipta Terpelihara.