Make your own free website on Tripod.com
Majalah Motosikal Tercanggih Di Malaysia
 

Bertitik-tolak dari permintaan yang mencurah-curah dari pembaca dan peminat DUNIA RoDA , team DUNIA RoDA akhirnya membuat keputusan untuk tidak menghampakan anda. Sepertimana negara menuju ke era IT, krew team DUNIA RoDA juga berpendapat bahawa adalah wajar untuk berjalan seiringan dengan wawasan negara demi untuk memajukan lagi majalah kami. Krew team DUNIA RoDA sentiasa mengambil perhatian segala apa yang diutarakan oleh pembaca dan berusaha untuk merealisasikan cadangan yang positif. Hasilnya, inilah halaman web yang anda nanti-nantikan selama ini. Dan secara kebetulan pula, ianya adalah website majalah motosikal Malaysia yang pertama dibina. Namun sebagai permulaan, hanya inilah sahaja yang dapat kami usahakan buat masa ini. Yang pasti, ianya takkan terhenti setakat di sini. Setinggi penghargaan kepada pembaca DUNIA RoDA yang memberikan sokongan padu dan menjadikan kami lebih bersemangat untuk mencanggihkan lagi majalah DUNIA RoDA kesayangan anda ini. Siapalah kami tanpa sokongan anda. Ucapan terima kasih yang tak terhingga dari kami - Krew Team DUNIA RoDA ® ... November '99.

DUNIA MoTO ® mempersembahkan edisi khas GP 500cc pada keluaran APRIL 2000, penuh dengan gambar-gambar dan berita-berita menarik mengenai GP 500cc. Dapatkannya di pasaran... jangan ketinggalan ...!!!

MoTO GP di Litar Sepang pada 1hb - 2hb. April '2000 telah berlangsung dengan jayanya. Namun masih banyak kelemahan pihak pengurusan SIC yang perlu diatasi. Malah kami sendiri tidak berpuashati dengan beberapa perkara yang tak sepatutnya berlaku. Ikuti laporan kami pada bulan hadapan...

Email:  duniamoto@egroups.com

© 1998-2000 TIME-Tristan Publishing (M) Sdn. Bhd. Hakcipta Terpelihara.